Termeni si conditii

1. ELEMENTE DEFINITORII

Site-ul www.frescopiatto.ro este detinut de CASEST PREST SRL cu sediul social: Ivanyi Odon nr. 22, Oradea, CUI 21350866 si administrat de catre IDEA WEB SRL cu sediul social: Sovata nr. 50, Oradea, CUI RO30598446. In aceasta sectiune se stabilesc termenii si conditiile in care se poate utiliza site-ul www.frescopiatto.ro

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor. CASEST PREST SRL si IDEA WEB SRL isi rezerva dreptul de a face modificari acestor termini si conditii, precum si in structura site-ului, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.

Site - reprezinta site–ul web www.frescopiatto.ro, prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind produsele comercializate si livrate de catre CASEST PREST SRL

Utilizator – persoana, firma, companie sau alta entitate juridica care obtine acces si foloseste site-ul www.frescopiatto.ro, prin oricare dintre mijloacele de comunicare folosite de CASEST PREST SRL

Cumparator – persoana fizica sau juridical ce emite o Comanda si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE.

Vanzator - societatea comerciala CASEST PREST SRL – cu sediul social: Ivanyi Odon nr. 22, Oradea, CUI 21350866

Bunuri – orice produs, inclusive documentele mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului

Comanda – reprezinta documentul electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de accord sa livreze bunurile, iar cumparatorul este de accord sa primeasca aceste bunuri si sa efectueze plata acetora

Cont – sectiunea care contine informatii despre client/utilizator, respectiv istoricul comenzilor din site. Se acceseaza pe baza unei adresa de mail si parola

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.frescopiatto.ro, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau email) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

In momentul plasarii comenzii, cumparatorul isi exprima acordul pentru a primi din partea vanzatorului mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediu telefonului. Aceste mesaje comerciale sunt notificari care atesta plasarea comenzii si faptul ca aceasta urmeaza a fi procesata de catre comerciant. Notificarea primita de catre cumparator, dupa plasarea comenzii, are rol de informare si aceasta nu reprezinta acceptarea comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (email) sau confirmare verbala (telefon) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia.

Confirmarea din partea Vanzatorului, mai sus amintita, constituie momentul incheierii contractului la distanta si implica acceptarea complete a termenilor comenzii. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de anulare sau de modificare a unei comenzi. In cazul acesta Vanzatorul se oblige sa anunte Cumparatorul in cel mai scurt timp la adresa da mail sau nr de telefon pus la dispozitie de catre Cumparator.

3. COMANDA SI FACTURAREA

Este permis accesul oricarui utilizator in vederea plasarii unei comenzi, cu completarea ca CASEST PREST SRL si IDEA WEB SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul in cazul in care se considera ca actiunile si comportamentul clientului ar putea prejudicia intr-un fel entitatea economica. In acest caz utilizatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu clientii pentru a afla motivele care au dus la aplicarea masurii de restrictionare a accesului.

Toate preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produsele si ofertele oferite au fost afisate gresit, din motive ce tin de introducere gresita in baza de date sau diverse erori tehnice din site – ne alocam dreptul de a anula comanda respectiva si de a anula daca este cazul si plata online facuta de client, respectiv de a anunta clientul telefonic/email in cel mai scurt timp posibil despre acest aspect. Vanzatorul poate publica pe site informatii despre produse si/sau promotii practicate de catre acesta, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Vanzatorul poate subcontracta si/sau cesiona o terta parte de servicii care tin de onorarea comenzii plasate de catre client - in acest caz cumparatorul va fi informat, nefiind necesar si acordul acestuia pentru aspectul mentionat.

Plasarea comenzii

Comanda se realizeaza prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi. Dupa adaugarea produselor in cos puteti opta pentru modalitate de plata dorita si pentru stabilirea livrarii.

Dupa bifarea obligatorie a casutei "Sunt de acord cu Termenii si Conditiile", veti putea trimite comanda. In scurt timp veti primi un mail de confirmare care atesta inregistrarea comenzii.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de livrare sunt specificate in Comanda, iar CASEST PREST SRL va emite catre cumparator o factura pentru bunurile livrate, obligatia cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Livrarea comenzilor se realizeaza exclusiv in Oradea. Comenzile plasate in afara localitatii Oradea, vor fi anulate.

Verificarea coletului la livrare

In cazul in care sunt neconcordante intre numarul de colete specificat in comanda, sau coletele sunt deteriorate in momentul in care va sunt livrate de catre curier sau colaboratorii nostrii, va recomandam sa refuzati receptia coletului. De asemenea, va rugam sa ne semnalizati acest aspect/incident in maxim 24 de ore la numarul de telefon afisat pe site sau printr-un mail la info@idea-web.ro. Orice reclamatie facuta ulterior zilei in care s-a constatat incidentul nu se va lua in considerare si se va declara nula.

4. DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al siteului www.frescopiatto.ro incluzand enumerativ, dar nu limitativ, imagini, texte, butoane, programe, scripturi si orice alte date, este proprietatea IDEA WEB SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industiala. Folosirea fara acordul scris a IDEA WEB SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru raportarea problemelor legate de drepturile de proprietate intelectuala, va rugam sa ne contactati, in scris, la adresa de email info@idea-web.ro

5. FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.frescopiatto.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.frescopiatto.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.frescopiatto.ro si va duce la demararea procedurilor pentur inceperea urmaririi penale impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

6. LITIGII

Orice litigiu aparut intre Cumparatori si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, acestea vor fi solutionate de catre instantele judecatoresti romane competente din Oradea.

7. DISPONIBILITATEA PRODUSELOR

CASEST PREST SRL nu garanteaza disponibilitatea stocurilor tuturor produselor afisate pe siteul www.frescopiatto.ro. In cazul in care, din diverse aspecte, un produs nu se afla in oferta curenta, compania isi rezerva dreptul de a nu onora comanda respectiva si sa restituie clientului banii incasati pentru respectiva comanda, in cazul in care plata a fost facuta si banii s-au incasat.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit (inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date), CASEST PREST SRL isi rezerva drepul de anulare a comenzii pentru produsele respective si de anuntare a cumparatorului in cel mai scurt timp posibil despre acest aspect.

8. DECLINAREA RESPONSABILITATI

Imaginile sunt prezentate pe site cu titlul de exemplu, iar produsele pot diferi de imagini in orice mod datorita diferentelor inerente care pot sa apara intre poze si realitate. Oricare din informatiile utilizate pe site pentru descrierea produselor disponibile (texte, imagini, prezentari multimedia) nu reprezinta o oblicatie contractuala din partea vanzatorului, acestea fiind utilizate cu titlu de prezentare.

Datorita diferentelor de afisare si reproducere vizuala a dispozitivelor electronice si a setarilor acestora, se va lua in considerare si se va accepta faptul ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site si produsele in sine. In acest sens facem tot posibilul sa afisam pe site fotorafii cat mai calitative si cat mai aproape de aspectul real al produselor.

CASEST PREST SRL isi rezerva dreptul de a refuza colaborarea cu clientii ce manifesta comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios) sau au in istoricul comenzilor livrari refuzate. De asemenea, ne rezervam dreptul de a schimba pretul de vanzare a produselor prezentate, de a opera modificari la structura si interfata oricarei pagini din site in orice interval de timp ales, avand dreptul de a intrerupe temporal sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului, fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

CASEST PREST SRL isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe site. CASEST PREST SRL nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului. Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice cumparator in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre CASEST PREST SRL de la cumparatorul respectiv.

9. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Ultima actualizare: 28-03-2021